Om oss

Cederbygg startades i Skedevi i Finspångs kommun av Carl Cedergren (dä) under 1960-talet. Till en början sysslade man med allehanda byggnationer, utsättningar och bergsprägning efter att man övertagit "Pang-Nilssons" verksamhet i Skedevi socken med omnejd.

 


Carl Cedergren dä

Genom åren har man samlat på sig stora erfarenheter av reparationer, nybyggnationer, grundarbeten, huskonstruktioner, snickerier, takarbeten, bryggor med mera med mera. Listan kan göras lång och kompetens är hög. Byggnadstraditionen har förtsvidare till Carl den yngre genom åren där hög kvalitet är ledstjärnan.

I dag drivs Cederbygg av Carl Cedergren dä och Carl Cedergren dy tillsammans med lokala sammarbetspartners.

Företaget sysslar idag i huvudsak med byggnationer och verkar mest i området Skedevi, Kring Tisnaren, Byle, Vingåker, Katrineholm, Hävla, Rejmyre, Finspång och så vidare.

Cederbyggs verkstad är en viktig del i verksamheten, belägen i Skedevi strax nedanför Skedevi kyrka. Verkstaden är specialanpassad för att man ska kunna prefabricera delar till byggverksamheten. Man har även utrustat verkstaden med en smidesässja för att kunna klara ut vissa smides detaljer.

 

 

 

Välkommen till Cederbygg

Hageby 222

643 94 Vingåker

E-Post: cederbygg@gmail.com

klart.se

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)